• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 573
  • Last Modified:

Exchange 2007 OWA down.

We bought a SSL and SAN cert for Exchange 2007 server, imported it successfully but noticed there seems to be a new website create "server.company.lan". This website was deleted and now it seem our Windows 2208 Server IIS does not seem to be working anymore i.e. shows up error "the webpage cannot be found".
Stopping and restarting IIS, the Default website - still same error msg.

Replacing a test index.htm in wwwroot e.g. "Hello World", still same error (had stop and restart IIS in Services).

It seems IIS web publishing services is corrupted? Any suggestions?
2 Solutions
You can restore IIs configuration to original state using below article:

Alan OBrienSystems AdministratorCommented:
instead of have you tried putting in the servername?
sidartraAuthor Commented:
Hi, resolved the problem. It was a combination of several errors that was confusing.
- Long DNS TTL causing more short term solutions to be tested.
- HTTP forwarding for user friendly that was not configured properly
- default website http bindings not setup properly
- http redirect not setup properly
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free tool for managing users' photos in Office 365

Easily upload multiple users’ photos to Office 365. Manage them with an intuitive GUI and use handy built-in cropping and resizing options. Link photos with users based on Azure AD attributes. Free tool!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now