IIS Logs 404 XenApp Web Interface

We are receiving following 404 codes in IIS Logs On Web Interface server XenApp 6.5

2012-04-11 13:23:21 X.X.X.11 GET /Citrix/PNAgent/config.xml - 80 - X.X.X.187 C:\PROGRA~2\Citrix\ICACLI~1\PNAMAIN.EXE 404 0 64 0
2012-04-11 13:23:33 X.X.X.11 GET /Citrix/PNAgent/config.xml - 80 - X.X.X.9 C:\PROGRA~2\Citrix\ICACLI~1\PNAMAIN.EXE 404 0 64 0
2012-04-11 13:23:41 X.X.X.11 GET /Citrix/PNAgent/config.xml - 80 - X.X.X.187 C:\PROGRA~2\Citrix\ICACLI~1\PNAMAIN.EXE 404 0 64 0
2012-04-11 13:23:54 X.X.X.11 GET /Citrix/PNAgent/config.xml - 80 - X.X.X.9 C:\PROGRA~2\Citrix\ICACLI~1\PNAMAIN.EXE 404 0 64 0
2012-04-11 13:24:01 X.X.X.11 GET /Citrix/PNAgent/config.xml - 80 - X.X.X.187 C:\PROGRA~2\Citrix\ICACLI~1\PNAMAIN.EXE 404 0 64 0

 X.X.X.11 is the IP address of our Web Interface Server  

we have not created a PNAgent Site (Web Services Site) yet , why we receive these Exit codes then
 

Any Idea ??
MOQINFRAAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

didnthaveanameCommented:
Are X.X.X.9 and X.X.X.187 clients with Citrix Receiver/PNagent  installed? Possibly the PNAgent is checking in for the site even though it does not exist yet.  

If that is the case however i would assume your clients are getting errors as well.
0
MOQINFRAAuthor Commented:
why is thereceiver trying to get to PNAgenT site when It is not even there
0
didnthaveanameCommented:
When you installed the receiver did it ask you to enter a server address/ did you enter the server address?  

If so this is trying to access the pnagent site.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
MOQINFRAAuthor Commented:
I dint install the receiver separately , I just was installing XenApp server and it possibly asks for the Server address That i filled In.

I think it was because PNAgent Site was not there .. I added the site and i havent seen the 404 in IIS logs.

The new citrix receiver doesnt show the published application like the old Citrix Plugin when we right clicked on it , it showed the published apps, in this new receiver when i right click i dont see any thing ..

also as soon as i login to one of the servers I get the message that is in the image attached.
Untitled.jpg
0
MOQINFRAAuthor Commented:
There was some dns Issue with the PNagent site . Now the Receiver is working fine,. It was not able to resolve the names as there was a old stale PTR record.

Once i put in the IP addres sof The Web Interface server . It worked fine.

thanks
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Citrix

From novice to tech pro — start learning today.