SharePoint Designer 2010 Workflow not consistently capturing "Assigned To"

I built a simple two step SPD workflow which gets triggered from a custom event handler for item adding event.

For some reason,  I can run this code and enter the same data each time and yet randomly the "Assigned To" column does not get value.  I could run it 10 times and sometimes the column gets the value and perhaps 2 or 3 times it does not it.

Please advise.
LVL 1
Howard BashSenior Software EngineerAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

dp_expertCommented:
Can you try to search sharepoint logs for some "Workflow infrastructure" related logs? Is the same account being used to trigger the workflow in each case?
0
Howard BashSenior Software EngineerAuthor Commented:
The same account is triggering the workflow in all cases.
0
dp_expertCommented:
Anything in the logs? Are you assigning the same user and sometimes the user is added and sometimes not?
0
10 Tips to Protect Your Business from Ransomware

Did you know that ransomware is the most widespread, destructive malware in the world today? It accounts for 39% of all security breaches, with ransomware gangsters projected to make $11.5B in profits from online extortion by 2019.

Howard BashSenior Software EngineerAuthor Commented:
There is nothing in logs that I found and same user is being used.  Is there some specific log that you would like me to check?
0
dp_expertCommented:
SharePoint logs everything in the diag logs in the 14 hive. If they are set to verbose and nothing gets logged, then there is really nothing where we can search. Can you find any pattern when this error occurs - item values, farm load, number of items on a list, etc? Are inputing this user directly or with some lookup?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
dp_expertCommented:
Hello, did you found out what was the problem? Can you provide some insights?
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft SharePoint

From novice to tech pro — start learning today.