List tools disapper when select the list viewer webpart on sharepoint page

Inderjeetjaggi
Inderjeetjaggi used Ask the Experts™
on
Hi Friends,

I have a Test page where I have added list viewer webpart for List01.

Situtation 1:
When I browse the page as Site admin, I see Logo Ribbon at top
When I click the List viewer web part "Logo Ribbon" is replaced with "List tools(Items and list highlighted)" Ribbon


Situtation 2:
When I browse the page anonmous user, I see Logo Ribbon at top(Anonmous user has permission to view site pages and list1)
When I click the List viewer web part "Logo Ribbon" disapper and is slides up.

Here I should be able to see the "Logo Ribbon" even if I select Logo Ribbon.

Regards
Inderjeet Singh
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Have you customized the page somehow? Is there any code implemented to hide the ribbon for annonymous users? Are you sure they have enough permissions? Please post the sceenshot of the proper behaboiur anfd of the incorrect ones.
Have you customized the page somehow?
Inderjeet:
Customized the list view using XSTL code but issue can be reproduced with a normal list viewer webpage added to page as well

Is there any code implemented to hide the ribbon for annonymous users?
Inderjeet:
No

Are you sure they have enough permissions?
Inderjeet:
What do you meant by they.
If Anonymous users then they have only read permission.

Please post the sceenshot of the proper behaboiur anfd of the incorrect ones.
Inderjeet:
attached issue.jpg  file
issue.jpg

Author

Commented:
did not got any solutin

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial