troubleshooting Question

Xenapp 6.5 slow to reconnect to the farm after reboot

Avatar of Casey Herman
Casey HermanFlag for United States of America asked on
CitrixWindows Server 2008Remote Access
8 Comments1 Solution2274 ViewsLast Modified:
I am having an issue after rebooting a Xenapp 6.5 server. It takes forever to be available again to the farm.  I have servers assigned to worker groups and worker groups assigned to apps. It seems that it cuts the time down if I reapply the servers to the worker groups. IE if I just mess with it enough it becomes available sooner. I am not real sure how to track this down.  I did a qfarm /load and the servers show no load. Once I attempt to connect the server that it tries to hit immediately shoots its server load up to max.  My load policy is only set for CPU and User count. Then the load dies off and still cannot connect. After awhile of waiting it eventually works as advertised. I have 10 published desktop servers and 10 applications servers. The apps servers have the same issue as the desktop servers.  

I am not real sure how to trouble shoot this.  

Thanks for any help here.  

Casey
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros