Avatar of Yashy
Yashy
Flag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on

Blade can't see SAN (how do you turn U-Port into F-Port)

hi guys

we've got three ProLiant BL460c G7's inserted inside of a C7000 enclosure. The enclosure is connected to the SAN P2000. The first two blades are able to see the SAN. The third blade we just inserted, is unable to see the SAN.

I've taken a snapshot. Blades 1 and 2 are on ports 1 & 2. Blade 3 is on port 3.
Ports 1 and 2 are 'F'-type ports. Port 3 is a 'U'-type port. When we try to select port 3 and click on the 'Persistent Enable' on the menu, we get an error message saying 'Error when persistent enable port 3 - Bad port'.

I'm assuming this is the reason why we can't get it to work? Can you help?
Port-number.jpeg
VMwareServer HardwareComponents

Avatar of undefined
Last Comment
Yashy

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
andyalder

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
Yashy

ASKER
it was precisely what you said in the first line. Thanks man.
All of life is about relationships, and EE has made a viirtual community a real community. It lifts everyone's boat
William Peck