Avatar of jduran04
jduran04
Flag for United States of America asked on

ActiveX Control not working

The Active X Control prompt is not working even after enabling the Active X in Internet Options, reinstalling IE7, and also setting compatibility view mode.  The system is running Win XP, IE 7 and this started happening after security updates were applied as per the user a couple weeks back.  The updates installed are the following (attached as .png file).
Capture.PNG
Web Browsers

Avatar of undefined
Last Comment
jcimarron

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
jcimarron

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
jduran04

ASKER
jcimarron:  What I mean by not working is that the ActiveX Control does not launch.  I'll work on a System Restore and will let you know what happens.
jcimarron

jduran04--"enabling the Active X in Internet Options"
I assume that , most importantly, the box for "Run ActiveX controls ad plug-ins" is set to Enable.
Your help has saved me hundreds of hours of internet surfing.
fblack61