Avatar of fasuln
fasuln
Flag for Ireland asked on

OWA not Working (Page cannot be displayed)

Hi there,

I am looking to help on a strange problem. I am migrating an existing Exchange 2007 Server to new hardware.

Old Server: Windows 2003 64Bit, Exchange 2007 SP3
New Server: Windows 2008 R2, Exchange 2007 SP3

My Problem is with OWA. I cannot get it to work. I have bought a new UC SSL Cert for the new server and imported it without any problems.

I have attached a screenshot of what I am getting. Any help would be great..
24-05-2012-14-17-15.jpg
24-05-2012-14-18-59.jpg
Windows Server 2008Microsoft IIS Web ServerExchange

Avatar of undefined
Last Comment
fasuln

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
neilpage99

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
fasuln

ASKER
This led me in the right direction to find the solution. Thanks !
I started with Experts Exchange in 2004 and it's been a mainstay of my professional computing life since. It helped me launch a career as a programmer / Oracle data analyst
William Peck