outlook anywhere wrong credentials - every time!!!!

yairge
yairge used Ask the Experts™
on
Hi,

I dont understand what the hell is the problem. I have installed EX2010 ENT with sp2 on 2008 r2 datacenter test environment.

hub and client access roles are installed.

Server side:
I have enabled Outlook anywhere in the manager for NLTM Auth
Created new user mail box.

Client side: windows 7 with outlook 2010
I can access the account from the web /owa
but when i configure it from outlook, it doesnt work it says wrong credentials every time.


In outlook its configured to use HTTP (not https) and
and connect with outlook anywhere is checked.
the encryption is NLTM.

Its still says wrong cretials every time. i type it correctly since i use the domainname\user and using same login info as the web.

I have allso deleted and recreated the profile many times.


Is there anything else to do ?
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Commented:
Sounds like a cert issue. Can you confirm that you in fact have a cert and if so if it is expired or not? This can be checked directly in EMC under Server Config.

-Jared
I'd double check that you have Outlook Anywhere enabled on the server and that the server is configured for NTLM auth instead of basic.

Author

Commented:
Well, it was calendar thing, it seem you cant use it without SSL.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial