HP ILO2 - No keyboard in POST or BIOS

Nybro kommun
Nybro kommun used Ask the Experts™
on
We have a HP BladeSystem c7000 Enclosure. With BL460C servers. Im about to reinstall one of the servers and i cant get it to boot any CD. When running a console via ILO against the server my keyboard isnt working in POST or BIOS. It only starts working when i get to the login in to windows so i cant press F9 or anything to enter setup during boot. If i choose "one time boot from ..RBSU" i get in there but since the keyboard isnt working i cant do anything. I have upgraded the ILO firmware, BIOS and the Onboard Administrator with no luck. Tried all the different consoles still not working. Tried Internet Explorer 6 (some people say IE8 blocks keystrokes) Even bought a HP I/O cable to connect a monitor and keyboard directly to the blade) Tried different settings on the ILO-settings like "Persistent Keyboard and Mouse" - disabled. Nothing seems to work.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Top Expert 2014

Commented:
>Even bought a HP I/O cable to connect a monitor and keyboard directly to the blade

And did that work since it's not through the iLO?
Top Expert 2014
Commented:
Assuming it doesn't work through the SUV cable at the front I would try resetting CMOS, take it out and switch switch 6 on the maintenance switches, put back and power on and wait for it to tell you to turn it off and change switch again.
Add the address of the iLo to intranet sites in IE on the computer that you are connecting from

Author

Commented:
Thank you! Saved me some time.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial