Avatar of Neal58
Neal58
Flag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on

sbs2011, outlooks are connected but not updating

Hi all, we have a fresh install of SBS2011 and exchange 2010.

All the users are on outlook 2007 or higher, and vista or higher.

All the users are having an issue where their outlook doesnt seem to update their emails, so today they are still not updated from yesterday afternoon.

any ideas?
ExchangeSBSOutlook

Avatar of undefined
Last Comment
Neal58

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
David Atkin

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
Neal58

ASKER
exchange services are started,

outlooks are saying connected, but manual send/receive does not bring down the new emails.

all new emails show in owa

exchange has a newer roll-up to install so will do that now.
David Atkin

Let us know the outcome of the roll-up.

This may help:
http://forums.msexchange.org/m_1800532777/mpage_1/key_/tm.htm

May also be worth doing the fix my network wizard - Just for the sake of doing it.
tonyperth

Have you logged in to webmail to make sure that there are new emails to download?
All of life is about relationships, and EE has made a viirtual community a real community. It lifts everyone's boat
William Peck
WORKS2011

you mentioned owa working but Outlook doesn't not sure it's server related. When you send from Outlook does it leave Outlook or sit in the Outbox?

On the exchange server what does message tracking tell you?
Neal58

ASKER
well it all seems fine after doing the exchange rollup, i think it would have to be server related because this was happening on all the outlook clients.

emails were sending from outlook
David Atkin

Glad the roll up resolved it.
Get an unlimited membership to EE for less than $4 a week.
Unlimited question asking, solutions, articles and more.
Neal58

ASKER
an exchange rollup hadnt been applied. this with a server re-boot resolved it