• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2606
  • Last Modified:

Exchange 2010 SP2 - OWA Search not Working

SBS 2011 with Exchange 2010 SP2 updated with Update Rollup 4 for Exchange 2010 SP2.

OWA Search does not function.

Rebulided the Index - No Success

Ran PrepareAd and Prepare Scheme - No Sucess

Rebooted Server...Still Issue persist.
0
Shreedhar Ette
Asked:
Shreedhar Ette
  • 3
  • 2
1 Solution
 
Manpreet SIngh KhatraSolutions Architect, Project LeadCommented:
Firstly is the Search service running ?
Any eventID for Indexing on the server in the App logs ?

- Rancy
0
 
Manpreet SIngh KhatraSolutions Architect, Project LeadCommented:
Do you see any
Event ID:      9842

Try stopping the indexing service and delete the index catalog for that store and restart the indexing service, let it crawl to completion and then see if that fixes it.

Repair-ExchangeSearchSymlinks.ps1
http://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/16afe88b-6c6d-49a3-8b03-2a2ece27f61a

Is there any AV what if you stop restart the server and check ?

I found the technet blog pasted below

Steps Taken:
1. Stopped the Microsoft Exchange Search Indexer Service
2. Deleted the Catalog folder associated with the mailbox database
3. Started the Microsoft Exchange Search Indexer Service

The folder was at 440MB for a 54GB mailbox database.  The folder right now is almost 700MB and growing.  I will check back in a few hours to see if the problem is resolved once it rebuilds completely.

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvrclients/thread/0228958c-a6f5-4a10-a8a1-92f14308ce57   

- Rancy
0
 
Shreedhar EtteAuthor Commented:
- Observed that Update Rollup 2 for Exchange Server 2010 Service Pack 2 was missing.

- Installed the same. Now Searching functioning.
0
 
Shreedhar EtteAuthor Commented:
I've requested that this question be closed as follows:

Accepted answer: 0 points for shreedhar's comment #a38309286

for the following reason:

Resolved My Self
0
 
Manpreet SIngh KhatraSolutions Architect, Project LeadCommented:
Sorry but you already said updated with SP2 RU4 ?? I knew the issue resolved with RU2 but when you said updated with RU4 it should have had RU2 ??

I think i should be awarded points for try to assist with improper information shared :(

- Rancy
0

Featured Post

Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now