• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1652
  • Last Modified:

Avaya 1616-I: Real Issue

Having an issue with 1616-I phones on Avaya SA Ver 4.0.12. Redial does not work. I hit the redial but and nothing happens. We have 10 or so 1616 phones that work flawlessly. Has anyone else experienced that same issue?
0
jom102
Asked:
jom102
  • 3
  • 2
1 Solution
 
Evan CutlerCommented:
0
 
jom102Author Commented:
Thanks for he suggestion. I tried that it and it doesn't show any dialed entries.
0
 
Evan CutlerCommented:
It might need to be re-kicked after you do that....
reset the phone after trying the suggestion, dial, then redial?
0
Microsoft Certification Exam 74-409

VeeamĀ® is happy to provide the Microsoft community with a study guide prepared by MVP and MCT, Orin Thomas. This guide will take you through each of the exam objectives, helping you to prepare for and pass the examination.

 
jom102Author Commented:
Bah! The reboot didn't work. Thanks again for the suggestion.
0
 
JRSCGICommented:
There was a problem with some of the earlier firmware on the Avaya 1616 phones.  The problem was inconsistent.  I assume that the button does nothing - not a misdial or partial dial with error tone.  If so, check to see if you can get the firmware updated - that might be why some are working better than others.
0
 
jom102Author Commented:
You were correct. I flashed the latest firmware on the phones and the redial function is working properly.

Thank You!
0

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Add Premium security features to your question to ensure its privacy or anonymity. Learn more about your ability to control Question Security today.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now