Citrix XA 6.5

While we open AppCenter console , it take like 5 minutes to run the discovery.... this has started to happen since 2 days . Earlier the discovery ran very fast.

Any Advice on how to solve it.
MOQINFRAAsked:
Who is Participating?
 
simplejackConnect With a Mentor Commented:
Have you tried to disable authenticode signature checking? http://support.citrix.com/article/CTX120115
0
 
Adam Andersoninfrastructure consultantCommented:
check your DNS settings..
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerCommented:
Did you installed any patches? if so remove it and check.
Try to install hotfix roll up pack 1 and give a try http://support.citrix.com/article/CTX132122
Check this http://forums.citrix.com/thread.jspa?threadID=265332
0
Introducing Cloud Class® training courses

Tech changes fast. You can learn faster. That’s why we’re bringing professional training courses to Experts Exchange. With a subscription, you can access all the Cloud Class® courses to expand your education, prep for certifications, and get top-notch instructions.

 
basrajCommented:
What happens if you put a different citrix server name during the discovery process? By reconfiguring and running it again.
0
 
MOQINFRAAuthor Commented:
I actually Restarted the Data controllers , since then it started discovering better.
I am doubting DNS issue in our environmnet
0
 
MOQINFRAAuthor Commented:
My issue resolved after reboot
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.