Outlook can't receive mails from zimbra server

This is a new setup of zimbra collaboration suite 7.x. It is to replace the previous zimbra that using version 5.x. After the change, getting more users feedback that when their outlook is running, it seems that no new mail is received. Only until action to close the outlook, and then re-open it, then suddenly all those new mails appear in the Inbox.

Do I miss up any settings on zimbra?

Thanks in advance.
MezzutOzilAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

 
aadi369Commented:
Ask user to re-configure thier outlook setting...or do it on behalf of them
0
 
MezzutOzilAuthor Commented:
Hi aadi369,

Does it mean reconfigure the ms outlook from the scratch? and do not keep the old settings?
0
 
MezzutOzilAuthor Commented:
Hi aadi369,

Will it be because of the new SSL cert installed?
0
 
MezzutOzilAuthor Commented:
Sometimes I felt scary as I always talked to myself

At the end, upgrading the version - 7.2.0 to 7.2.1, thing looks good.
0

Experts Exchange Solution brought to you by ConnectWise

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
 
MezzutOzilAuthor Commented:
Excellence, no same bug/problem occurred in last 24-hour
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.