Symantec backup exec not seeing Exchange Information Store anymore?!

hi guys

I've got symantec backup exec 12.5 on a server 2008 R2 server. On this same server is our Exchange 2007 server also.

Up until a fortnight ago, we could see the Ms Exchange Information store on the backup exec so that we could back it up and have the logs cleared. However, the information stores are no longer visible anymore...they've disappeared. The agent is on the system. We've even rebooted the server.

I don't know where to go from here. I'm no expert on Symantec Backup Exec 12.5. Any ideas on how I can get the information store to show up again so that I can back it up?

Many thanks
Yashy
LVL 1
YashyAsked:
Who is Participating?
 
chubby_informerCommented:
try reinstalling the agent on the exchange
0
 
Manpreet SIngh KhatraSolutions Architect, Project LeadCommented:
Is the Backup Agent installed and started on the server.

- Rancy
0
 
YashyAuthor Commented:
Yes. It's installed on there and started.
0
Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

 
chubby_informerCommented:
1. try reinstalling the agent
2. try rolling back windows updates on exchange (this happened with me)
3. reboot exchange and the media server
4. try adding the directory manually
5. can u ping exchange from the media serve (BUE server)
6. can you ping media server from exchange


http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO24102

- Chubby
0
 
YashyAuthor Commented:
I changed the backup exec remote agent for windows servers to log on as the local admin instead of Domani admin. Nothing worked.

So I changed it back to log on as the Domain Admin. I restarted ALL the services.

And now when I open the symantec backup exec application, I go to Tools->Options and the Microsoft Exchange option isn't even available anymore?!

I'm so confused.
0
 
Sikhumbuzo NtsadaSenior IT TechnicianCommented:
..........Downgrade the Backup Exec Remote Agent to a Backup Exec 2010 version.

First remove the one you installed, then install the old one.
0
 
prashant9885Commented:
Please check if Exchange license is intact.

Check the account used to access information store.

have a look at this article from Symantec.

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH61749
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.