OWA /Sharepoint TMG issues

Hi experts

I have some non-domain joined clients both XP and Win7 that cannot connect to OWA or Sharepoitn published through TMG.

The login page come up - but no credentials seems to work - the page just reload.

Same users can logon on other computers/iPads/Active Sync.

Both IE, Chrome and Firefox has been tried.

Any ideas on why these computers will not accept correct credentials?

Thanks
jakobmarkussenAsked:
Who is Participating?
 
jakobmarkussenConnect With a Mentor Author Commented:
Just talked to one of the 'clients'. He had time one day off. After setting the right date/time Things worked.
0
 
ChrisCommented:
have you run logging on TMG to see what its doing?

stick to IE for testing to make life easy.
0
 
jakobmarkussenAuthor Commented:
All I see is this:
12302 The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator
0
Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

 
Suliman Abu KharroubIT Consultant Commented:
Open the published rules, go to public name tab and check the names that listed there... you can access the published websites only by using those URLs.
0
 
jakobmarkussenAuthor Commented:
Solved on one computer - the clock was 10 min. off.. After setting the right time things worked again. Will see if this is the issue on the other failing computers soon.... Thx
0
 
Suliman Abu KharroubIT Consultant Commented:
Good :)
0
 
jakobmarkussenAuthor Commented:
Wrong date/time.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.