Link to home
Create AccountLog in
Avatar of ddpatel0520
ddpatel0520

asked on

The page can not be displayed : Central admin (WSS 3.0)

Hi,

 We have wss 3.0 on dev server and it was working good but now when i open Central admin or our site collection we got errror the page can not be displayed. I tried to restart but it did not work. I also checked ISS and i can see my web application and web site is running.

Can you please rseolve this isses as soon as possible !??

Thank You
Avatar of Justin Smith
Justin Smith
Flag of United States of America image

DId anything change in DNS?  Are you able to ping the URL's and do they resolve to the correct IP address?  

You said the App Pools were running in IIS?
Avatar of ddpatel0520
ddpatel0520

ASKER

Hi,

 I did not change in DNS. Not sure how to ping the URL. but i have checked the winddow/system32/drivers/etc file. i have found "127.0.0.1       localhost "

And App Pools are running in IIS. Central admin and also 80 port running. I tried to restart also and also changed Config database from single uset to multi user and now for central admin it showing " Cannot connect to the configuration database" .

Not sure how to resolve this problem..
Bad idea.  Don't play with the SQL databases unless you are absolutely sure what you are doing.  You could end up putting your farm in an "unsupported" state.

What lead to this site going down?  Did you install an update?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of ddpatel0520
ddpatel0520

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
There was version update problem . I got solution by myself.