Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of vijaygotur
vijaygoturFlag for India

asked on

DAG issue

Hi,
I  think  i have messed up my DAG setup.  Today morning i added new database then replicated to 2 nodes but later found wrong path for files.  then dismounted removed the nodes and then reconfigure the path and added back the nodes.
later i am finding all other databases failed. on other server. even if they show healhty not able mount throws error.
test-repicationhealth shows error as attached. What should i do now.
Please help asap..
Avatar of vijaygotur
vijaygotur
Flag of India image

ASKER

attachment is
Avatar of Manpreet SIngh Khatra
No attachments .... anyways is the databases mounted or dismounted as of now ?

- Rancy
database active copy is mounted. but passive  copy  is having problems.
It is not all stable. showing healthy for some time but again failed. please see error in attachment. Try to update the catalog but no luck
Doc3.docx
wow ... it seems to be playing around :(

Is the replication service working fine with no errors ... check event logs ?
Did you do any updates to the servers ?

- Rancy
yes replication service is working fine. No updates installed
i found
 
The Microsoft Exchange Information Store service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 5000 milliseconds: Restart the service.  error.

I am having exchange 2010RTM . removed public folders using adsiedit .but is still persisits. Please suggest solution.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Manpreet SIngh Khatra
Manpreet SIngh Khatra
Flag of India image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial