Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of alli87
alli87

asked on

Vmware with Dell M610 Blade

I currently have a M1000e Chassis with Dell M6220 Switches installed in all banks (A1,A2,B1.....) , the M6220's only have the 4 embedded Nics installed in them.

I have inserted 2 X Dell M610 Blades each with Vmware ESXi  4 installed on them. When I view my two hosts in Vmware I am seeing 4 Vmnics installed . However all four ports seemed to be mapped to Port 17 on the M6220 install in Bank A1 .

I am trying to configure the ports in A1 & A2 for management traffic and those in Bank 2 for Iscsi Traffic .

Can anyone Assist ?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of rafter81
rafter81
Flag of United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Avatar of alli87
alli87

ASKER

I will update the firmware and see inf anything changes , however my interpretation is the same as yours ,  when I plug out the Cable plugged into Port 17 of the M6220 switch in bank A2 none of the virtual nics go down. Do you think this error is related to the firmware ?
How did you go Alli87?  I had a similar problem with another box that we aquired recently.  It was running a really old firmware, so I updated it and didn't see the problems anymore, so it may well fix your issue if it hasn't already...?
Avatar of alli87

ASKER

I have updated the firmware and I am still seeing that only the Nic in A1 controls all of my virtual Nics. Any other ideas ?
Avatar of alli87

ASKER

I've requested that this question be closed as follows:

Accepted answer: 0 points for alli87's comment #a38603125

for the following reason:

Very Good Service