Link to home
Create AccountLog in
Avatar of rcowen00
rcowen00Flag for United States of America

asked on

Reports Server Path/URL Question

I have a hosted report server and per the hosting company I am using hte correct ReportServerUrl but I am still getting.  Per the hosting company the report I am trying to get to is in the root folder.  


The attempt to connect to the report server failed. Check your connection information and that the report server is a compatible version.
The request failed with HTTP status 404: Not Found.

<rsweb:ReportViewer ID="rptvw" runat="server" Font-Names="Verdana" 
            Font-Size="8pt" InteractiveDeviceInfos="(Collection)" ProcessingMode="Remote" 
            WaitMessageFont-Names="Verdana" WaitMessageFont-Size="14pt" Width="428px">
           <ServerReport ReportPath="/CRE" 
               ReportServerUrl="http://174.36.80.36:8080/reports" />
       </rsweb:ReportViewer>

Open in new window

Avatar of lcohan
lcohan
Flag of Canada image

Did you tried to access that Report Server or Report Manager URL in browser?
Lke

http://174.36.80.36/ReportServer
or
http://174.36.80.36/ReportManager
Avatar of rcowen00

ASKER

http://174.36.80.36/ReportManager asks for signin credentials and then 404 NOT FOUND
http://174.36.80.36/ReportServer goes straight to 404 NOT FOUND

If I use http://174.36.80.36:8080/Reports it resolves to
http://174.36.80.36:8080/Reports/Pages/Folder.aspx
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of lcohan
lcohan
Flag of Canada image

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
Then is it a problem with the report path?
when you are calling the report from the code, are you passing the userId and password correctly?

by 404, mostly it should be path issue only.
Duh, I probably am not doing that correctly.  This is what I am using now which is not in the code behind, how do I pass the credentials?  I thought I that saved the credentials in the report, is that not correct?

 I am now getting a different error.  


The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

<%@ Page Title="" Language="vb" AutoEventWireup="false" MasterPageFile="~/MasterPages/Site.Master" CodeBehind="RunReport.aspx.vb" Inherits="ProVal.RunReport" %>

<%@ Register Assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"
    Namespace="Microsoft.Reporting.WebForms" TagPrefix="rsweb" %>
<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="HeadContent" runat="server">
</asp:Content>
<asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="LeftContent" runat="server">
</asp:Content>
<asp:Content ID="Content3" ContentPlaceHolderID="MainContent" runat="server">
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    </asp:ScriptManager>  <div> 
   <table> 
       <tr> 
           
       </tr> 
   </table>   
       <rsweb:ReportViewer ID="rptvw" runat="server" Font-Names="Verdana" 
            Font-Size="8pt" InteractiveDeviceInfos="(Collection)" ProcessingMode="Remote" 
            WaitMessageFont-Names="Verdana" WaitMessageFont-Size="14pt" Width="428px">
           <ServerReport ReportPath="/CRE" 
               ReportServerUrl="http://174.36.80.36:8080/reports" />
       </rsweb:ReportViewer>
   </div>
</asp:Content>

Open in new window


Imports Microsoft.Reporting.WebForms
Public Class RunReport
    Inherits System.Web.UI.Page

    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
       If Not Me.Page.Request.IsAuthenticated Then
            Response.Redirect("~/Default.aspx")
        End If
    End Sub
   
End Class

Open in new window

Avatar of rajesh2345
rajesh2345

The attempt to connect to the report server failed. Check your connection information and that the report server is a compatible version.
        The request failed with HTTP status 404: Not Found.