EMail showing From: /O=FIRST ORGANIZATION/OU=EXCHANGE ADMINISTRATIVE GROUP (FYDIBOHF23SPDLT)/CN=RECIPIENTS/CN=users name

I am having a problem with some users when they send an email. the email is showing up in there "sent Items" with the from address showing:
"From: /O=FIRST ORGANIZATION/OU=EXCHANGE ADMINISTRATIVE GROUP (FYDIBOHF23SPDLT)/CN=RECIPIENTS/CN=users name"
The "from address" appears to be showing correctly when recieved by the recipient but I'm not sure that's always the case.
Any ideas on what is causing this issue?
Exchange 2010 / Outlook 2010

Any help on this would be appreaciated.
revellejAsked:
Who is Participating?
 
MAS (MVE)EE Solution GuideCommented:
Remove LegacyexchangeDN from the AD user properties and set the same attribute in exchange mailbox properties

Note:Please copy LegacyexchangeDN and save it notepad (to use if the mailbox does not connect)
0
 
AmitIT ArchitectCommented:
Check it without cache mode.
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

 
revellejAuthor Commented:
I've been tied up fighting some fires and have not had time to look into this as of yet but will as soon as I can. Thank you for the responses.
0
 
revellejAuthor Commented:
I'm still looking into this, but everything looks like it's setup as it should be.
0
 
revellejAuthor Commented:
Thank you for your help on this issue.
0
 
Robert DemchakCommented:
Where do i find this?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.