Problems with SSL VPN (SSL Web Proxy) with Draytek Vigor 2930 Router

Hello Experts

I would appreciate some help setting up my Draytek Vigor 2930 Router.

I am trying to setup SSL VPN access for my co-workers.

I am able to log in to the Draytek router via SSL VPN and select the SSL Web Proxy link, which then gives me a link to the intranet app running on IIS.  When I click the link however a new browser window opens but the application never loads.

 I have no problems connecting to the app via VPN with PPTP, etc.  or port forwarding.

Any ideas what could be going on here?

Thanks so much,
Mike
jumptohighAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

SachinNamdeoSableCommented:
Please check the Access Method configuration & User Account Anthentication.

Please follow this link & let me know if this helps you. Also am attaching suer manual for SSL configuration.

http://www.draytek.co.uk/support/kb_vigor_ssl.html
UG-Vigor2930-V2.0.pdf
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
jumptohighAuthor Commented:
Thanks Sachin,

I verified the access method, authentication, read the manual and read the link you sent.  I am able to get past the web proxy screen (but it is very slow)  and enter my login details for the web based app.  After I click "log in" I eventually see my name in the title bar of the browser but the remainder of the web page doesn't load.  Incidentally, the web app is written in .NET, not sure if that could be contributing to the problem?

Thanks for your help,
Mike
0
jumptohighAuthor Commented:
I noticed that even my SSL access for remote router management is extremely slow and sometimes not even loading.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Networking Hardware-Other

From novice to tech pro — start learning today.