• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1163
  • Last Modified:

Embedded images not displaying in mobile devices over Exchange 2007

I have a server running Server 2003 and have just had the Exchange server upgraded to Exchange 2007.  I have 2 iPhone 4S and 2 iPad 2's successfully connecting to this setup, but embedded images in emails are not showing - only hyperlinks.  All iOS devices are running iOS 6.0.1

Is there something in Exchange 2007 that needs to be set to allow embedded images to show on iOS mobile devices?  The option to "Load remote images" is switched "ON" on all 4 devices.

(as an aside, I have tested this against a POP3 account and emails with embedded images downloaded from the POP3 account display, so I know it is Exchange 2007 related)

Edited 14:55 ACST :

Have further tested the device on a known Exchange 2010 server.  Everything works fine.  I have noted that it is not only embedded images, but it is all formatting - emails are being displayed as plain-text only
0
DaleKP
Asked:
DaleKP
1 Solution
 
DaleKPAuthor Commented:
FIXED.  SP3 WASN'T in fact installed.  Installed SP3, Rollup V9, all images now displaying correctly, messages coming through as HTML, not text
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now