Avatar of lpadmin1
lpadmin1
 asked on

Clean-MailboxDatabase command not working - Exchange 2007

I have disabled a mailbox today and I would like to reconnect it.  However, this mailbox is not showing up in disconnected mailboxes.  There is only one mailbox showing up in disconnected mailboxes no matter how many are disabled.  I read that this clean-mailboxdatabase command will resolve that.  When trying to run it I am getting the error in the picture below.

Command results
I am wondering what the issue could be here..  if anyone has an idea please let me know.
Exchange

Avatar of undefined
Last Comment
Alan Hardisty

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Manpreet SIngh Khatra

THIS SOLUTION ONLY AVAILABLE TO MEMBERS.
View this solution by signing up for a free trial.
Members can start a 7-Day free trial and enjoy unlimited access to the platform.
See Pricing Options
Start Free Trial
GET A PERSONALIZED SOLUTION
Ask your own question & get feedback from real experts
Find out why thousands trust the EE community with their toughest problems.
lpadmin1

ASKER
Rancy you are the man, sir..  Thank you very much, cant believe I missed that.
lpadmin1

ASKER
Thanks for the quick response!
Alan Hardisty

If you also just type:

Get-mailboxdatabase | clean-mailboxdatabase

You don't have to specify a database name and you would not have had to worry about the quote marks!!
This is the best money I have ever spent. I cannot not tell you how many times these folks have saved my bacon. I learn so much from the contributors.
rwheeler23