?
Solved

WYSE Terminal - Showing incorrect date/Time

Posted on 2013-01-04
5
Medium Priority
?
3,937 Views
Last Modified: 2013-01-14
Hello Everyone
Have several WYSE VX0 terminals ( V10LE )
on the 2nd Jan 2013 all the WYSE terminal date/time changed
Currently all the times are 2days and 8 hours behind
checked and nothing has changed on the wnos.ini file i use
the SNTP serer is up and shows correct time/date.

This is the config used within wnos for
Timeserver=infpv-dc01.mycompany.int Timeformat="24-hour format" Dateformat=mm/dd/yyyy
TimeZone='GMT' ManualOverride=yes Daylight=no Start=030213 End=100213

Regardless of what i do i cannot change the fact it is 2 DAYS behind
0
Comment
Question by:Shazad Mirza
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
5 Comments
 
LVL 123
ID: 38743517
Are you Wyse units syncing?

have you checked the SNTP server and access to it from your LAN?
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Shazad Mirza
ID: 38743691
Hi Hanccocka
THe wyse terminals are syncing with the WNOS.ini
any changes made are reflected on the terminal.
i can view the ini file on the terminal showing any changes have taken effect.
all changes work but the date shows 2Jan2013 ?! which i cannot change ( i can change the time using "gmt + " in the config.

SNTP server checked and time fine and have access from LAN
I cant figure out what has happend with the date / time
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Shazad Mirza
ID: 38750230
Update-We use citrix on standard laptops aswell using same apps eg Outlook
appears only the WYSE terminals show the time problem of being out of Date
All other laptops when lauch outlook via receiver/pna time / dates are fine
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Shazad Mirza earned 0 total points
ID: 38759168
Ive figured it out

upgraded all the firmwares on the WYSE terminals to the latest version 7.1.0_33
this has fixed the problem

Thanks for your time
0
 
LVL 1

Author Closing Comment

by:Shazad Mirza
ID: 38773793
Firmware update resolved issue, this wasnt mentioned by other users ; accepting my own as a solution and adding to knowledgebase
0

Featured Post

NEW Veeam Agent for Microsoft Windows

Backup and recover physical and cloud-based servers and workstations, as well as endpoint devices that belong to remote users. Avoid downtime and data loss quickly and easily for Windows-based physical or public cloud-based workloads!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

In this article, I will show you HOW TO: Perform a Physical to Virtual (P2V) Conversion the easy way from a computer backup (image).
In this article, I am going to show you how to simulate a multi-site Lab environment on a single Hyper-V host. I use this method successfully in my own lab to simulate three fully routed global AD Sites on a Windows 10 Hyper-V host.
How to install and configure Citrix XenApp 6.5 - Part 1. In this video tutorial we have explained step by step installation of Citrix XenApp 6.5 Server on Windows Server 2008 R2 is explained in this video. We have explained the difference between…
This demo shows you how to set up the containerized NetScaler CPX with NetScaler Management and Analytics System in a non-routable Mesos/Marathon environment for use with Micro-Services applications.
Suggested Courses

770 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question