• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 878
  • Last Modified:

Unable to launch any citrix applications

Hi,

My users are unable to launch Citrix applications. We are using Web Interface 5.4.0.59 along with Secure Gateway. These users are running citrix applications for the first time and they are behind proxy.

They are getting SSL error (attached here is the screen shot).

Please help!!!
SSL-Problem.JPG
0
bubaibhatta
Asked:
bubaibhatta
2 Solutions
 
Tony JLead Technical ArchitectCommented:
New install or previously working?

What version of XenApp and CSG are you utilising?

Any logs on the WI server giving any clue?
0
 
Vijaya Reddy Pinnapa ReddyCommented:
0
 
bubaibhattaAuthor Commented:
hi,
Its actually an old installation and its working at all other places. The problem came at a new network which we are adding to our business.
In this network they are using proxy and naturally behind the firewall.
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerCommented:
ok then please check network team and confirm that they have enabled the route from new network to citrix servers. Also make sure with the citrix ports too.
0
 
Ayman BakrSenior ConsultantCommented:
If you are using the default SSL port for connection to CSG 443; then ensure that this port is enabled on the firewall.

Also check this thread for troubleshooting steps:

http://www.experts-exchange.com/Software/System_Utilities/Remote_Access/Citrix/Q_27852127.html
0

Featured Post

Get your Conversational Ransomware Defense e‑book

This e-book gives you an insight into the ransomware threat and reviews the fundamentals of top-notch ransomware preparedness and recovery. To help you protect yourself and your organization. The initial infection may be inevitable, so the best protection is to be fully prepared.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now