Solved

Exchange 2010 emc wont open

Posted on 2013-01-09
12
598 Views
Last Modified: 2013-01-10
When I try and open either the exchange 2010 emc or the powershell I get an erro saying.

"Intialization Failed"

The attempt to connetc to http://servername.com.au/Powershell using Kerberos Authentication failed. Connecting to the remote serveer failed with the following error message:Access is denied. For more information see help.

Can anyone help me.

I tried installing Exchange 2010 SP2 over the top but still the same. Now the users cant send or receive email. Which was fine before i Installed the SP2.
0
Comment
Question by:NWCCSteve
  • 5
  • 5
  • 2
12 Comments
 
LVL 42

Accepted Solution

by:
Amit earned 500 total points
ID: 38759568
0
 
LVL 52

Expert Comment

by:Manpreet SIngh Khatra
ID: 38759578
0
 

Author Comment

by:NWCCSteve
ID: 38759640
amitkulshrestha

I tried the steps you mentioned, but now the error is slightly different.

I now get "The attempt to connect to the http://servername/Powershell using Kerberos authentication failed. Connect to the remote server failed with the following error message "Access denied. For more information see the Remote troubleshooting help topic.
0
Enterprise Mobility and BYOD For Dummies

Like “For Dummies” books, you can read this in whatever order you choose and learn about mobility and BYOD; and how to put a competitive mobile infrastructure in place. Developed for SMBs and large enterprises alike, you will find helpful use cases, planning, and implementation.

 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 38759657
Can you log off and log in back
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 38759674
0
 

Author Comment

by:NWCCSteve
ID: 38759693
Yes

I also just tried connecting to a new Exchange Forest in the EMC as you mentioned but it wont accept my administrator username or password
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 38759708
Do you see any error in Exchange logs after sp2 upgrade. What about rollup, update it to RU3 atleast and then check again
0
 

Author Comment

by:NWCCSteve
ID: 38759728
I already have Rollup 5
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:Amit
ID: 38759734
Check the setup logs.
0
 

Author Comment

by:NWCCSteve
ID: 38759755
No errors in the "Setup" log from today. Which was when I installed SP2
0
 
LVL 52

Expert Comment

by:Manpreet SIngh Khatra
ID: 38762666
Did you try the articles that i had shared ?

- Rancy
0
 

Author Closing Comment

by:NWCCSteve
ID: 38765270
Thanks amitkulshrestha, all seems fine now after having a closer look at your post and following the steps in the top link
0

Featured Post

Enterprise Mobility and BYOD For Dummies

Like “For Dummies” books, you can read this in whatever order you choose and learn about mobility and BYOD; and how to put a competitive mobile infrastructure in place. Developed for SMBs and large enterprises alike, you will find helpful use cases, planning, and implementation.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

My previous article  (http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Server/Windows_Server_2008/A_4466-A-beginners-guide-to-installing-SCCM2007-on-Windows-2008-R2-Server.html)detailed one possible method to get SCCM 2007 installed an…
Know what services you can and cannot, should and should not combine on your server.
Windows 8 came with a dramatically different user interface known as Metro. Notably missing from that interface was a Start button and Start Menu. Microsoft responded to negative user feedback of the Metro interface, bringing back the Start button a…
With the advent of Windows 10, Microsoft is pushing a Get Windows 10 icon into the notification area (system tray) of qualifying computers. There are many reasons for wanting to remove this icon. This two-part Experts Exchange video Micro Tutorial s…

809 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question