• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 407
  • Last Modified:

image gal not working in chrome but does in other browsers

hi i have a gallery on two pages of my website:




The gallery is exactly the same on each page. using a gallery plugin i got for the CMS.
the problem is the kitchen-fitters/ page gallery is breaking when clicking on a thumbnail in chrome.

the first gallery i put in was a few weeks ago and i have upgraded my php version to 5.3 yesterday.
The second gallery that i put in today that is breaking has different inline styles for some reason that must get generated within the php code for the plugin... both gallery's work fine in FF and IE though.

The gallery is a plugin for concrete5 i have access to the plugins source code to tinker but i dont know why it would be acting like this?

how can i get this gal to work correctly in chrome? thanks.
  • 2
1 Solution
I tested both pages in Firefox, Chrome, Safari, and IE9 on a windows 7 machine, they all seem to be working fine. Maybe clear your cache in chrome and try again?
helpchrisplzAuthor Commented:
hmm thats odd i did clear my cache before posting. Now when using my other computer on chrome it does seem to be working but not on first pc.
It breaks on first p.c even when using 2 different version of chrome... canary rather than normal chrome. and using ctrl + F5 to hard refresh.
helpchrisplzAuthor Commented:
ok then its working now on first p.c after reboot lol
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now