• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 417
  • Last Modified:

Exchange 2010 version 14.0 (Build 639.21)

Hi, I am experiencing regular slow responses from our Exchange server especially at around 4PM each day. Sometimes this shows as "Attempting to retrieve data from Exchange". Sometimes the delay can be as long as 10 minutes. I have examined the Event logs on the server and nothing appears to be faulting apart from the ""Microsoft Exchange couldn't find a certificate that contains the domain name" error. It may be my lack of understanding but I cant see any other faults. I have decreased the size of my own mail box and enabled archiving and still the problem persists. I can also see no indication of a Network error. Can anyone offer advice as to what may be causing this issue?
All clients are running Win7 Pro and Outlook 2010.
Many Thanks!
0
wattsy1962
Asked:
wattsy1962
2 Solutions
 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
is it just you or is it widespread? Perhaps that is a peak load time?  When do backups and other heavy device usages kick in?
0
 
Stelian StanNetwork AdministratorCommented:
Check if Online Maintenance is running at that time.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Subnet Calculator

The subnet calculator helps you design networks by taking an IP address and network mask and returning information such as network, broadcast address, and host range.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now