[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 425
  • Last Modified:

Insight Diagnostics wont load as server name changed

Hi
i have a ML350 G4 server running Windows 2003 Std 32bit.
i have had to change the server name.

Insight diagnostics or HP System management homepage no longer loads because the certificate belongs to the old server name.

is there a quick way for me to fix this without having the uninstall insight diagnostics etc and re install?

regards
Rick
0
Rick_Penney
Asked:
Rick_Penney
  • 3
  • 3
1 Solution
 
becraigCommented:
Options --> Security --> Server Certificate and generate a new certificate.
0
 
Rick_PenneyAuthor Commented:
Hi, many thanks for your comments
Sorry, what options?, internet options?
If so, there isnt anything called server certificate on the security tab or within the content tab.
many thanks
Rick
0
Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
Rick_PenneyAuthor Commented:
Hi
thanks for the link. these options are from within the System Management console.
I can't get to them as the console doesnt load.


Webpage error details

Message: 'chpNodeContext' is undefined
Line: 930
Char: 4
Code: 0
URI: https://127.0.0.1:2381/chpstrt.php


Message: 'navItemStack' is undefined
Line: 791
Char: 4
Code: 0
URI: https://127.0.0.1:2381/chpstrt.php



Message: 'navItemStack' is undefined
Line: 791
Char: 4
Code: 0
URI: https://127.0.0.1:2381/chpstrt.php
0
 
becraigCommented:
Try this and see if it helps to get you in:
From an Internet Explorer browser session click on Tools -> Internet Options
-> Advanced tab. Uncheck "Warn about certificate address mismatch*". Then click Apply button for the changes to take effect.
0
 
Rick_PenneyAuthor Commented:
Hi
Insight diagnostics now loads if i leave it long enough, the Home management page still gives me the errors in the last post.
As this server is now only semi live i am happy enough with just the diagnostics part working.
i may reinstall the PSP next week.
Thanks for your time
regards
Rick
0

Featured Post

Vote for the Most Valuable Expert

It’s time to recognize experts that go above and beyond with helpful solutions and engagement on site. Choose from the top experts in the Hall of Fame or on the right rail of your favorite topic page. Look for the blue “Nominate” button on their profile to vote.

  • 3
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now