• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2881
  • Last Modified:

SCCM 2012 3rd Party deployment

Trying to install a 3rd Party application. They provided the MSI but with a batch file that includes all the flags and location modification. I had it working once then was not able to again. Here is the error message I get

The software change returned error code 0x80070003(-2147024893).

I have SCCM 2012 with SQL 2012 on a Windows 2008 R2.

1. I create a custom 32 bit application in SCCM.
2. Deployment type is Script and I am pointing to the batch file (witch is located on a windows share).
3. Deployments it for system only eve if the user if not logged on.

In the Deployment Type I have the programs that point to the shared drive as shown:
"I:\shared\Mimsy 1.5\mimzy_batch.bat"

The batch file looks like this:
msiexec /i "[INSTALLDIR]setup.msi" /passive APPDIR="[APPDIR]" SERVERDIR="[SERVERDIR]" SERVERNAME="[SERVERNAME]" DBPORT="[DBPORT]" DBNAME="[DBNAME]" CONNECT_STRING="jdbc:oracle:thin:@[SERVERNAME]:[DBPORT]:[DBNAME]" XG_CLASSPATH="[SERVERDIR]xg.jar;[SERVERDIR]quick.jar;[SERVERDIR]ssce\runtime\lib\ssce.jar" CRJ_CLASSPATH="[SERVERDIR]crviewer.jar;[SERVERDIR]crsupport2\CrystalReportsRuntime.jar;[SERVERDIR]crsupport2\DatabaseConnectors.jar;[SERVERDIR]crsupport2\keycodeDecoder.jar" CRJCOMMON_CLASSPATH="[SERVERDIR]crsupport2\CrystalCommon2.jar;[SERVERDIR]crsupport2\commons-collections-3.1.jar;[SERVERDIR]crsupport2\commons-configuration-1.2.jar;[SERVERDIR]crsupport2\commons-lang-2.1.jar;[SERVERDIR]crsupport2\commons-logging.jar" CRJEXTRAS_CLASSPATH="[SERVERDIR]crsupport2\com.azalea.ufl.barcode.1.0.jar;[SERVERDIR]crsupport2\cvom.jar;[SERVERDIR]crsupport2\icu4j.jar;[SERVERDIR]crsupport2\JDBInterface.jar;[SERVERDIR]crsupport2\jrcerom.jar;[SERVERDIR]crsupport2\pfjgraphics.jar;[SERVERDIR]crsupport2\QueryBuilder.jar;[SERVERDIR]crsupport2\xpp3.jar" CRJLOG_CLASSPATH="[SERVERDIR]crsupport2\log4j.jar;[SERVERDIR]crsupport2\logging.jar" DB_CLASSPATH="[SERVERDIR]ojdbc6.jar;[SERVERDIR]orai18n.jar" IB_CLASSPATH="[SERVERDIR]IB.jar;[SERVERDIR]exif.jar" IMAGING_CLASSPATH="[SERVERDIR]jai_imageio.jar;[SERVERDIR]jai_core.jar;[SERVERDIR]jai_codec.jar;[SERVERDIR]jmagick.jar" MAIL_CLASSPATH="[SERVERDIR]activation.jar;[SERVERDIR]mail.jar;[SERVERDIR]moyocore.jar;[SERVERDIR]joc-v2.0.4.jar;[SERVERDIR]domingo-1.5.1.jar" XGAPI_CLASSPATH="[SERVERDIR]xg.jar"

Any idea why I cannot just make the batch file run the msi in an Application deployment true SCCM.

What are your recommendations.

Thank you,
Francis
0
Pots
Asked:
Pots
  • 2
1 Solution
 
PotsAuthor Commented:
OK if I install the application as Users only. It was successful with a domain admin account. A normal user is now receiving 0x800704F1

I am continuing me research. If you have any tips I'd appreciate them..

Thank you.
0
 
merowingerCommented:
The error message the user get is:
The system has detected a possible security risk. Make sure that you are using the server that you have authenticated.have you tried to run the Package from Disitrubtion Point or Local. I would play with those options
0
 
PotsAuthor Commented:
Hi, I have tried to run it both ways.

Now running it from the Dist Point give me an error:

The software change returned error code 0x643(1603).

So it is different.

But both ways I can see the Installer start on the client and almost as it finishes it Fails.

And again with the domain admin account this installs correctly.

If I try to install On System instead of As User it fails also.

Any ideas?
0

Featured Post

Become an Android App Developer

Ready to kick start your career in 2018? Learn how to build an Android app in January’s Course of the Month and open the door to new opportunities.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now