Solved

Asp.NET Crystal Report Blob field not displaying SQL Db image when deploying to server

Posted on 2013-01-21
8
1,117 Views
Last Modified: 2013-02-14
Dear All,

Reports on my web application is created using Crystal Reports. On each report I have a Blob field to display logo of a client which is stored in SQL Database. The image store on database is of type JPG

The report displays image when running in Visual Studio environment, but deploying to local server or even to the Shared Hosting solution, it is not displaying any report.
0
Comment
Question by:Marsh-Narewec
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 4
8 Comments
 
LVL 101

Expert Comment

by:mlmcc
ID: 38804093
Is there any error?

What did you deploy to the local server or the Shared Host?

mlmcc
0
 

Author Comment

by:Marsh-Narewec
ID: 38804097
There was no error. The image is not showing. It only shows the missing image icon.

I publish the website to local server and shared hosting. In both cases, they are using the same database.
0
 
LVL 101

Expert Comment

by:mlmcc
ID: 38804107
What version of Crystal?

mlmcc
0
Get 15 Days FREE Full-Featured Trial

Benefit from a mission critical IT monitoring with Monitis Premium or get it FREE for your entry level monitoring needs.
-Over 200,000 users
-More than 300,000 websites monitored
-Used in 197 countries
-Recommended by 98% of users

 

Author Comment

by:Marsh-Narewec
ID: 38804116
Crystal Reports for VS 2010 (.NET 4 Framework)
0
 

Author Comment

by:Marsh-Narewec
ID: 38813012
Most Forums I search said to include the below statement in web.config file which I did but still there is that issue
 
<httpHandlers>
      <add path="CrystalImageHandler.aspx" verb="GET" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"/>
    </httpHandlers>
   

Open in new window


Anyone ??
0
 
LVL 101

Expert Comment

by:mlmcc
ID: 38817049
Did you install the Crystal 4 VS2010 runtimes on the servers?

mlmcc
0
 

Author Comment

by:Marsh-Narewec
ID: 38837057
Yes I did.
0
 
LVL 101

Accepted Solution

by:
mlmcc earned 500 total points
ID: 38837937
The only thing I can think of is that you are still missing some Crystal assemblis or dlls on the servers.  Which ones I couldn't say or even really begin to guess.

mlmcc
0

Featured Post

U.S. Department of Agriculture and Acronis Access

With the new era of mobile computing, smartphones and tablets, wireless communications and cloud services, the USDA sought to take advantage of a mobilized workforce and the blurring lines between personal and corporate computing resources.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Use this article to create a batch file to backup a Microsoft SQL Server database to a Windows folder.  The folder can be on the local hard drive or on a network share.  This batch file will query the SQL server to get the current date & time and wi…
This article explains how to reset the password of the sa account on a Microsoft SQL Server.  The steps in this article work in SQL 2005, 2008, 2008 R2, 2012, 2014 and 2016.
In this brief tutorial Pawel from AdRem Software explains how you can quickly find out which services are running on your network, or what are the IP addresses of servers responsible for each service. Software used is freeware NetCrunch Tools (https…
Monitoring a network: why having a policy is the best policy? Michael Kulchisky, MCSE, MCSA, MCP, VTSP, VSP, CCSP outlines the enormous benefits of having a policy-based approach when monitoring medium and large networks. Software utilized in this v…

687 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question