?
Solved

why am I getting bounce backs from external email server?

Posted on 2013-01-25
1
Medium Priority
?
804 Views
Last Modified: 2013-02-11
I have 2 users getting the following message from the same external email server for 6 recipients:

This is a delivery status notification, automatically generated by MTA domain1 on Thu, 24 Jan 2013 14:16:18 -0500 Regarding recipient(s) : user1@domain1.com Delivery status : Failed. None of the mail servers for the destination domain have so far responded. (domain1.com).
We have been attempting delivery for 5 times.
Maximum delivery tries attempted. Please contact your administrator to contact the destination domain or resend your message. Delivery failed.
Message Information:
      Sender     : user1@domain2.com
      Recipient  : user1@domain1.com
MTA Response :510 The original message headers are included as attachment.
0
Comment
Question by:ID10Tz
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
1 Comment
 
LVL 14

Accepted Solution

by:
BlueCompute earned 2000 total points
ID: 38819628
None of the mail servers for the destination domain have so far responded


Misconfiguration at their end if this is being reported by the domain1 mail server.  Does the email get accepted if you try and test using telnet: http://support.microsoft.com/kb/153119
?
0

Featured Post

Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

After hours on line I found a solution which pointed to the inherited Active Directory permissions . You have to give/allow permissions to the "Exchange trusted subsystem" for the user in the Active Directory...
A couple of months ago we ran into an issue that necessitated re-creating our Edge Subscriptions. However, when we attempted to execute the command: New-EdgeSubscription -filename C:\NewEdgeSub_01.xml we received an error indicating that the LDAP se…
In this video we show how to create an Address List in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Organization >> Ad…
To show how to create a transport rule in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow >> Rules tab.:  To cr…
Suggested Courses
Course of the Month8 days, 21 hours left to enroll

764 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question