Solved

-AutoMapping $false

Posted on 2013-01-25
7
1,463 Views
Last Modified: 2013-01-28
I am trying to run the followinfg command from this site.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh529943(v=exchg.141).aspx

WHen I run the command I get the following error.
A positional parameter cannot be found that accepts argument '-AutoMapping'.
    + CategoryInfo          : InvalidArgument: (:) [Add-MailboxPermission], ParameterBindingException
    + FullyQualifiedErrorId : PositionalParameterNotFound,Add-MailboxPermission

Not sure what I am missing.
0
Comment
Question by:afreestyle
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
7 Comments
 
LVL 13

Expert Comment

by:imkottees
ID: 38821487
can you post the full command here which you are trying...
0
 
LVL 63

Accepted Solution

by:
Simon Butler (Sembee) earned 167 total points
ID: 38821721
Do you have Exchange 2010 SP2 installed?

Simon.
0
 
LVL 49

Assisted Solution

by:Akhater
Akhater earned 167 total points
ID: 38821990
the link you pointed to clearly states that the AutoMapping feature was added in exchange 2010 SP2, it looks like you are still running SP1
0
Office 365 Training for IT Pros

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

 
LVL 13

Assisted Solution

by:imkottees
imkottees earned 166 total points
ID: 38822007
no. the automapping feature is introduced in SP1 itself. only thing is we can't disable in SP1 whereas we can disable in SP2.
0
 
LVL 49

Expert Comment

by:Akhater
ID: 38822011
We are talking about the same thing. The disable feature is only available in sp2 that's what I am saying
0
 
LVL 13

Expert Comment

by:imkottees
ID: 38822013
if i was mistaken sorry about that..
0
 

Author Closing Comment

by:afreestyle
ID: 38826887
Missed that, Yes I only have SP!
0

Featured Post

Get 15 Days FREE Full-Featured Trial

Benefit from a mission critical IT monitoring with Monitis Premium or get it FREE for your entry level monitoring needs.
-Over 200,000 users
-More than 300,000 websites monitored
-Used in 197 countries
-Recommended by 98% of users

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Issue: One Windows 2008 R2 64bit server on the network unable to connect to a buffalo Device (Linkstation) with firmware version 1.56. There are a total of four servers on the network this being one of them. Troubleshooting Steps: Connect via h…
After hours on line I found a solution which pointed to the inherited Active Directory permissions . You have to give/allow permissions to the "Exchange trusted subsystem" for the user in the Active Directory...
Windows 8 comes with a dramatically different user interface known as Metro. Notably missing from the new interface is a Start button and Start Menu. Many users do not like it, much preferring the interface of earlier versions — Windows 7, Windows X…
This video shows how to quickly and easily add an email signature for all users on Exchange 2016. The resulting signature is applied on a server level by Exchange Online. The email signature template has been downloaded from: www.mail-signatures…
Suggested Courses

623 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question