Solved

problem with wordpress installation

Posted on 2013-01-28
5
321 Views
Last Modified: 2013-02-03
hi,

i have added a wordpress theme and am getting this error

Fatal error: Call to undefined function wp_get_theme() in /content/Hosting/y/o/y
ourcitybeats.com/web/nuance/wp-content/themes/consultant/admin/index.php

Open in new window

on line 20

attached is the code

<?php
/**
 * Index Template
 *
 * @package WP Consultant
 * @subpackage Template
 */

global $ct_options;

$rev_slider = $ct_options['ct_home_rev_slider_alias'];
$layout_type = $ct_options['ct_layout'];

get_header(); ?>

		<?php
            $layout = $ct_options['ct_homepage_layout']['enabled'];
            
            if ($layout) :
            
            foreach ($layout as $key=>$value) {
            
                switch($key) {
					
				// Slider
				case 'slider' : ?>

                    
                        <?php if(function_exists('putRevSlider')) {
							echo '<div class="slider-wrap">';
                            putRevSlider($rev_slider);
							echo '</div>';
                        } else {
							echo '<div class="activate-slider">';
                            echo '<h3 id="activate-slider">Please upload and activate the Revolution Slider plugin, packed with the main download you got from ThemeForest.</h3>';
							echo '</div>';
                        } ?>
                    </div>
                    
				<?php
                break;
					
				// Featured Listings            
                case 'call_to_action' : ?>
            
                    <div class="cta-wrap">
                        <div class="container">
                            <div class="cta-verbiage">
                                <?php echo $ct_options['ct_cta_text']; ?>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
				<?php
                    break;
                        
                    // Featured Listings            
                    case 'portfolio' : ?>
            
                        <div class="portfolio-wrap">
                            <div class="container">
                                
                                <?php if(!is_single()) { ?>
                                <div id="portfolio-inner"></div>
                                <div id="ct-loader"><img src="<?php echo get_template_directory_uri() ?>/images/loader.gif"/></div>
                                <?php } ?>
            
                                <div>
                                    <?php ct_tags_nav(); ?>
                                    
                                    <?php if(!is_single()) { ?>
                                    <a class="view-all right" href="<?php echo home_url(); ?>/?post_type=portfolio"><?php _e('View All', 'contempo'); ?> <em>&rarr;</em></a>
                                        <div class="clear"></div>
                                    <div id="isotope-container">
                                        <?php get_template_part('loop', 'portfolio'); ?>
                                    </div>
                                    <?php } ?>
                                </div>
                            </div>
                        </div>
				<?php
                break;
					
				// Featured Listings            
                case 'page_builder' : ?>
                        
                    <div class="page-builder-wrap">
                        <div class="container">
                            <?php echo do_shortcode('[template id="' . $ct_options['ct_home_page_builder_slug'] . '"]'); ?>
                        </div>
                    </div>
                    
				<?php
				break;
                }
            
            } endif; ?>

<?php get_footer(); ?>

Open in new window

0
Comment
Question by:jonathanduane2010
  • 3
  • 2
5 Comments
 
LVL 70

Expert Comment

by:Jason C. Levine
ID: 38828369
When does the error come up?
0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 38828375
when i try to activate the theme
0
 
LVL 70

Expert Comment

by:Jason C. Levine
ID: 38828399
Something's not right with the packaging, then.  Did you upload the zip file or decompress locally and upload the theme folder via FTP?
0
 

Accepted Solution

by:
jonathanduane2010 earned 0 total points
ID: 38832887
i just applied latest version of wordpress and it sorted it out
0
 

Author Closing Comment

by:jonathanduane2010
ID: 38848314
the latest version of wordpress sorted this problem out
0

Featured Post

Is Your Active Directory as Secure as You Think?

More than 75% of all records are compromised because of the loss or theft of a privileged credential. Experts have been exploring Active Directory infrastructure to identify key threats and establish best practices for keeping data safe. Attend this month’s webinar to learn more.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Although it can be difficult to imagine, someday your child will have a career of his or her own. He or she will likely start a family, buy a home and start having their own children. So, while being a kid is still extremely important, it’s also …
This article discusses four methods for overlaying images in a container on a web page
The purpose of this video is to demonstrate how to Test the speed of a WordPress Website. Site Speed is an important metric of a site’s health. Slow site speed can result in viewers leaving your site quickly and not seeing your content. This…
The viewer will get a basic understanding of what section 508 compliance can entail, learn about skip navigation links, alt text, transcripts, and font size controls.

932 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

7 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now