Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 366
  • Last Modified:

YouTube Parameters - Safari

Hi,

We have a Youtube video that works as we want it to in most browsers. NOT in Safari.

Here is the Youtube code:

<object width="800" height="450">
  <param name="movie"
         value="https://www.youtube.com/v/CmJl9WGtNtY?version=3&autoplay=1&controls=0&showinfo=0"></param>
  <param name="allowScriptAccess" value="always"></param>
  <embed src="https://www.youtube.com/v/CmJl9WGtNtY?version=3&autoplay=1&controls=0&showinfo=0"
         type="application/x-shockwave-flash"
         allowscriptaccess="always"
         width="800" height="450"></embed>
</object>

Note the use of the parameters after the youtube url. autoplay=1, controls=0. These are supposed to make it autoplay & suppress controls. This all works in the other browsers (FF, IE) but NOT in Safari.

Why?
0
Richard Korts
Asked:
Richard Korts
  • 2
1 Solution
 
ahoffmannCommented:
are you talking about Mac's Safari or Window's Safari?
0
 
Dushan De SilvaCommented:
Is flash plugin installed/configured on Safari? Is any other YouTube video working with Safari?
0
 
Richard KortsAuthor Commented:
To all,

It is Safari on the iPad. I have not tried other YouTube viseos.
0
 
Dushan De SilvaCommented:
Please try to play other video from youtube and see if the issue exists with that also. Then first you should fix that.
0

Featured Post

Vote for the Most Valuable Expert

It’s time to recognize experts that go above and beyond with helpful solutions and engagement on site. Choose from the top experts in the Hall of Fame or on the right rail of your favorite topic page. Look for the blue “Nominate” button on their profile to vote.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now