• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 402
  • Last Modified:

BackupExec 2010R3 taking removed exchange Database !!

Hi

i have backupexec 2010 to backup exchange 2010 databases after i removed one of the data bases and i configured DAG the backup fail

it back to me with error that specific DB not found !! how come !! i removed from the exchange at all sure the Backupexec read it from spmewhere !!!


this database it was the default on that server

so how i can make the backup unread this database ?


win server 2008 r2 - backup exec 2013 - Exchange 2010
0
F_A_H_D
Asked:
F_A_H_D
1 Solution
 
Imtiaz HashamTechnical Director / IT ConsultantCommented:
Hey... Please elaborate on your question as I don't undersstand why Exch DBs would be seen after removing it.

Also hope you removed it from the backup schedule
0
 
peter_fleurCommented:
Sometimes it is easier to select the text based selection tab instead of the graphical.
You can select it as a separate tab on the selection list.
0
 
Dariusz TykaICT Infrastructure Specialist Senior Commented:
I would delete exchange selection list and recreate it from beginning.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now