Solved

exchange 2007 reply address incorrect

Posted on 2013-02-05
5
663 Views
Last Modified: 2013-03-02
Hi

One of our users emails addresses has started sending the reply to address to external recipients as

IMCEAEX-_O=FIRST+20ORGANIZATION_OU=FIRST+20ADMINISTRATIVE+20GROUP_+20CN=CONFIGURATION_CN=RECIPIENTS_CN=JENNIFER+2ETAYLOR@######.ac.uk

(the hashes are for security, that's actually my colleges name)

instead of jennifer.taylor@#####.ac.uk

I have been into the exchange Gui and tried removing the x400 address for that user but it gets re-added automatically. the set address as reply option is greyed out.

Any ideas
0
Comment
Question by:jrb139
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
5 Comments
 
LVL 7

Expert Comment

by:ded_ch
ID: 38855807
In the email address tab, make sure you remove the checkmark on the bottom where it sais "automatically update email adress from policy..." or something (can't remember how it is called now)

Anyway. Unless you remove that checkmark, you will not be able to change the reply address.
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:Metaltree
ID: 38855825
Not sure if I completely understand what you are saying but normally with these types of issues its because of the NK2 file/cached email on the client.

http://www.simple-talk.com/sysadmin/exchange/exchange-e-mail-addresses-and-the-outlook-address-cache/
0
 

Accepted Solution

by:
jrb139 earned 0 total points
ID: 38856013
Well, when people receive an email from her they cannot reply to it as exchange has somehow sent out an address to reply to which looks like above.

MetalTree
This happens from within an OWA client on any device so I don't think this is a caching issue on a client device.

ded-CH
I have removed the Automatically update email addresses based on email address policy It didn't allow me to set the standard email address as the default sender but I could remove the x400 address, which I have done and it has made absolutely no difference.

Any other ideas chaps and chapettes ?
0
 

Author Closing Comment

by:jrb139
ID: 38944825
Found no solution, delete AD account and mailbox and then recreated them.
0

Featured Post

Transaction Monitoring Vs. Real User Monitoring

Synthetic Transaction Monitoring Vs. Real User Monitoring: When To Use Each Approach? In this article, we will discuss two major monitoring approaches: Synthetic Transaction and Real User Monitoring.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

As cyber crime continues to grow in both numbers and sophistication, a troubling trend of optimization has emerged over the last year.
A couple of months ago we ran into an issue that necessitated re-creating our Edge Subscriptions. However, when we attempted to execute the command: New-EdgeSubscription -filename C:\NewEdgeSub_01.xml we received an error indicating that the LDAP se…
The basic steps you have just learned will be implemented in this video. The basic steps are shown to configure an Exchange DAG in a live working Exchange Server Environment and manage the same (Exchange Server 2010 Software is used in a Windows Ser…
This is my first video review of Microsoft Bookings, I will be doing a part two with a bit more information, but wanted to get this out to you folks.

717 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question