Link to home
Create AccountLog in
Avatar of Eprs_Admin
Eprs_AdminFlag for Austria

asked on

need password

Hi Experts,

in the past I had a problem to login to my outlook.
Now I have a new user and my old mailbox.
Yesterday I was always connected to my mailbox.

Today again the problem : NEED PASSWORD
I type the correct password, the same to login to my windows.
But it is not accepting it.

What can cause the problem again ?
SOLUTION
Avatar of wolfcamel
wolfcamel
Flag of Australia image

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
Avatar of Eprs_Admin

ASKER

I did this, was not working.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Lior Karasenti
Lior Karasenti

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
But now I remembered what I changed today.
I just added my user to the domain admins group and to our IT group.

So now I removed my user from these both groups.
After it I made a gpupdate/ force on the AD server and on my client machine.

And suddenly, when I opened outlook, it was connected without asking for a password.
Now I closed outlook again.
I added my user to the two UG and made again GPUPDATE/ force on both ends.

Still connected with outlook :-)

But can you explain what happened here ?
now OWA works :-)

But I need an explanation how this can happen ?
And just with GPUPDATE /force it is solved ?
Thanks for your time.
But my question is not solved.
I just close this case, because no one is answering here.