Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of emiahmad
emiahmadFlag for Saudi Arabia

asked on

IMAP Client issues with Exchange 2010 SP2

Hello all,

I have Exchange 2010 CAS/HUB  LB  with A10 hardware  and DAG,

from inside my clients cant send from outlook if they are checked   My outgoing server requires authentication  option  in the outlook 2010

if this option is checked they cant send also receives message that the client can not be authenticated or Server error: '501 5.1.3 Invalid address'

OR

Delivery has failed to these recipients or groups:

User generated image
From outside when all users use the internet connection  the  My outgoing server requires authentication  must be checked if not he will face the same issues how i can fix this , thanks.
Avatar of Sumesh BNR
Sumesh BNR
Flag of India image

Avatar of emiahmad

ASKER

thanks,

but it;s not my issues i just need to make sure that Imap4 clients use only one settings in and out side my organization   to check my outgoing  server requires authentication or not , thanks
You have to enable the option to require authentication for outbound email, and you have to enter credentials, in the format of either username@ domain (where domain is your WINDOWS domain FQDN) or domain\username.

Although if you are using Outlook, why use IMAP? Use Outlook Anywhere instead.

Simon.
thanks simon,

when i enable require authentication option i face this,

User generated image

but if i do it through the internet it works fine ,

outlook any where has alot of problems i don't know why later on i will open related cases , :)
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Simon Butler (Sembee)
Simon Butler (Sembee)
Flag of United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial