Avatar of DoveSupport
DoveSupport
 asked on

OWA 2010 not accepting credentials after TMG 2010

Hi All

We have an external facing Exchange 2010 CAS, protected by a new TMG2010. Previously, there was an ISA2004 as the external face. Both ISA and TMG use RSA auth.

When ISA was in place, any external connection would happily pass through ISA and auth on the OWA login page.

Now that TMG is in place, only the internal network can auth on OWA.

Any browser connection from outside the TMG (with the excpetion of Safari) gets to the OWA page and then is told "The user name or password you entered isn't correct. ..."

The setup of the TMG is identical to the ISA. The RSA doesn't seem to be posing a problem either.

The fact that TMG has presented the problem may be a red herring, but this is all that has changed. Plus, internally and from external Safari connections, all is well.

The logs on the CAS don't show any security failures or anything log-on-wise to go on.

Does anyone have any ideas ?

Thanks
ExchangeMicrosoft Forefront ISA ServerWindows Server 2008

Avatar of undefined
Last Comment
DoveSupport

8/22/2022 - Mon
adrian_gn

Check the exchange services
ASKER CERTIFIED SOLUTION
DoveSupport

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
DoveSupport

ASKER
I love it when a plan comes together . . .
This is the best money I have ever spent. I cannot not tell you how many times these folks have saved my bacon. I learn so much from the contributors.
rwheeler23