Avatar of spraocs
spraocs
 asked on

Website pages are loading very slow on the server But normal from other computers

I have a website on Windows server and IIS 6.0

The website pages are loading very slow when I test it on the server probably each page is taking several seconds to load and the images and background are like they are being painted slowly top to bottom. But, the same website opens up normal on my system or other computers. is there any reason behind this? Like, server settings, Website configuration, website performance etc? I did not get any clue when searched over the net.

Thanks
sprao
Web ServersMicrosoft IIS Web ServerWeb Browsers

Avatar of undefined
Last Comment
jcimarron

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
gaurav05

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
SOLUTION
mars-vie

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
SOLUTION
Log in to continue reading
Log In
Sign up - Free for 7 days
Get an unlimited membership to EE for less than $4 a week.
Unlimited question asking, solutions, articles and more.
SOLUTION
Log in to continue reading
Log In
Sign up - Free for 7 days
Get an unlimited membership to EE for less than $4 a week.
Unlimited question asking, solutions, articles and more.
spraocs

ASKER
Thanks for all the responses. Unfortunately there is little I can do here except checking some browser settings. I am not the admin on this box to do all of this and this is a server on client location. I had to call the network people there to check this issue. Not sure if I have asked it too early.. Anyway. Thanks for the pointers, which will definitely help me in fixing it in future if at all this happens on my system. Thanks
sprao
jcimarron

spraocs--You are welcome.
Experts Exchange has (a) saved my job multiple times, (b) saved me hours, days, and even weeks of work, and often (c) makes me look like a superhero! This place is MAGIC!
Walt Forbes