Avatar of ITNC
ITNC
Flag for United States of America asked on

Issue running Flash Builder application in Google Chrome

When I try to run my application in Flash Builder 4.5 using Chrome the page loads blank every time. If I run the same program in IE9 everything works fine. I found an article saying to pass the --disable-hang-monitor parameter to fix this but that didn't work. Any ideas as to what is happening here?

I also made sure Google Chrome had the latest update to its built in Flash Player Plugin.
Apache FlexAdobe Flash

Avatar of undefined
Last Comment
ITNC

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
CyanBlue

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
ITNC

ASKER
Thanks, I had to go to chrome://plugins/, expand details, then disable the built-in plugin (leaving the system installed debug version enabled). That resolved the issue.
Experts Exchange is like having an extremely knowledgeable team sitting and waiting for your call. Couldn't do my job half as well as I do without it!
James Murphy