Avatar of CaptainGiblets
CaptainGiblets
Flag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on

Export a sharepoint site and import it to another sharepoint farm

I have 2 standalone sharepoint servers and I have a subsite http://site2/company2 and I want to move everything from the subsite company2 to http://site1/company2

Is there an easy way to do this? I have tried backing up the site but it will only let me do the top level site which is no good. Any ideas?
Microsoft SharePoint

Avatar of undefined
Last Comment
Rainer Jeschor

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Rainer Jeschor

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
CaptainGiblets

ASKER
both sites are sharepoint foundation 2010 with latest patches.

I have tried to use stsadm -backup and -export to move it with no success.

I only want this 1 subsite and nothing else to do with server2 moved to server 1.
JeffMatthias

Save the site as a template with content. Then create the site from template and customize new name if changing and delete old.
Rainer Jeschor

Hi,
STSADM cannot backup a single site. Therefore please follow the instructions from my first link. Then you can export and import a complete site.
I started with Experts Exchange in 2004 and it's been a mainstay of my professional computing life since. It helped me launch a career as a programmer / Oracle data analyst
William Peck
CaptainGiblets

ASKER
I am trying to but I have ran into another issue in on my server where I cant actually create a new site....

This is an old SP standard 2010 that was moved to a sharepoint 2010 foundation site and now whenever I try to create a new site I am seeing this in the logs

Failed to read resource file "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\Resources\dlccore.resx" from feature id "(null)"

and

Failed to read resource file "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\Resources\cmscore.en-US.resx" from feature id "(null)".      e2cca9c6-d78f-4b23-a401-dd50ba056164

I'm guessing this is something to do with either an old feature or because I downgraded to foundation, however I am stuck and cant find out what is wrong any ideas?
Rainer Jeschor

Hi,
how did you downgrade?
But I think you should open a new question with a different title for solving the site creation and we would come back to this question as soon as you can create sites.
Please provide as much info as possible about your environment and its history.
Thanks and HTH
Rainer