Moved System amilboxes to another data base but un able to move one system mail box

recently I had issues with some mailboxes in the default database. Moved all the mailboxes and the system mail boxes.But when executing the below;

Get-MailboxStatistics -Database "Fourfilms staff 500MB" | FL DisplayName, DisconnectDate, Mailb oxGuid

DisplayName    : SystemMailbox{50b44aeb-f701-43af-9c6f-c21d8fe991b5}
DisconnectDate :
MailboxGuid    : 08480f51-27d8-47ca-8adf-5c10956f23fa

 I get a system mail box without a disconnected date which means this mail box is still in the database. But I can not see this in the Users (from AD) and I do not know which system mail box it is. How can I find this in the AD Users? and I want to move this to the nee data base.
Zacharia KurianAdministrator- Data Center & NetworkAsked:
Who is Participating?
Casey HermanConnect With a Mentor Citrix EngineerCommented:
Those mailboxes are ok. They do not need to be cleaned up. They are not duplicates.

To me it sounds like that mailbox never moved and needs to be moved.

Are you planning on dumping this database?

technet article on the process.

Casey HermanCitrix EngineerCommented:
Go into AD -> then view ->advanced features

Go down to Microsoft Exchange System Objects and look for the duplicates and remove them.

Generally when this problem occurs you have duplicate system mailboxes.

I have safely removed the duplicates and the errors have gone away.

Zacharia KurianAdministrator- Data Center & NetworkAuthor Commented:
please find the attached screen shot and suggest me what to be done.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.