Link to home
Create AccountLog in
Avatar of kswan_expert
kswan_expert

asked on

View staff pictures in Outlook 2010 messages

Hi

We're running Exchagne 2010 Sp2 and Outlook 2010 (cached mode) and have loaded 3 test pics as per the following article so we have pics on the GAL and bottom of msgs.

http://www.msexchange.org/articles-tutorials/exchange-server-2010/management-administration/configuring-using-display-picture-exchange-server-2010.html

It works fine in one site  (2 ex2020 servers, 1 each site)

However, it's been a week and we can only see the pics in the GAL in the site containing the server in which we ran the command to load the pics.

We've regenerated the GAL in theEMC and pulled down a full GAL on affected PCs but no joy.

Any ideas??

Cheers
SOLUTION
Avatar of Skyler Kincaid
Skyler Kincaid
Flag of United States of America image

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
Avatar of kswan_expert
kswan_expert

ASKER

Cheers but i don't think it's a cached mode issue as all PCs in one site can see pics. Will have a look tho.
Do you have any replication errors in the event logs for the servers? Things like low space on the C: can cause issues. You can also try to force replication.

Verify that AD replication is happening and the event logs don't show any errors. The GAL is replication with the AD.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account