• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 315
  • Last Modified:

W7 Pro / Openoffice prinf issue (page is blank)

When working in W7 Pro / Openoffice, I am having a printing issue. All Openoffice spreadsheets print fine except for one. On this one sheet it comes up (page is blank) in the print preview just prior to printing. When I go to print this sheet, it tells me it was sent to the printer, yet nothing prints. Any ideas would be great.
Thanks in advance

Ken
0
kenjk
Asked:
kenjk
  • 4
  • 2
1 Solution
 
rindiCommented:
You probably just need to define the print area (Format, Print Ranges).
0
 
kenjkAuthor Commented:
Could it b anything else? I'll try that when I get into work
Thanks

Ken
0
 
rindiCommented:
I don't think so. Usually it is that.
0
Cloud Class® Course: MCSA MCSE Windows Server 2012

This course teaches how to install and configure Windows Server 2012 R2.  It is the first step on your path to becoming a Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

 
kenjkAuthor Commented:
All is good, Thank you 4 your quick response

Ken
0
 
kenjkAuthor Commented:
Worked like a charm... Thank you

Ken
0
 
kenjkAuthor Commented:
I've requested that this question be closed as follows:

Accepted answer: 0 points for kenjk's comment #a39164585

for the following reason:

Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: MCSA MCSE Windows Server 2012

This course teaches how to install and configure Windows Server 2012 R2.  It is the first step on your path to becoming a Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

  • 4
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now