Solved

issue with outlook 2011 on macbook

Posted on 2013-05-21
6
396 Views
Last Modified: 2013-05-21
mar air using outlook 2011 worked fine until 5 may, now when you close out of outlook and shut the pc off, then back on everything is gone, no account, nothing,
0
Comment
Question by:columbiaG
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 2
6 Comments
 
LVL 53

Expert Comment

by:strung
ID: 39184795
Exactly what do you mean by everything is gone?

There is no Microsoft Folder or Outlook application in your Applications folder?

There is no Outlook icon in your dock?

There is an icon in the dock, but it doesn't bounce when you double click on it?

It bounces, but Outlook never starts? Outlook starts but there are no accounts?

We can't help you if you do not describe your problem in detail. Post a screen shot if you can.
0
 

Author Comment

by:columbiaG
ID: 39184814
sorry, the account settings, emails folders.......program still in place but referts back to initial condition as if no account was ever configured
0
 
LVL 53

Accepted Solution

by:
strung earned 500 total points
ID: 39184834
There are some suggestions here - in particular look at the bottom two posts:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1218112
0
Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

 
LVL 53

Assisted Solution

by:strung
strung earned 500 total points
ID: 39184842
0
 
LVL 53

Expert Comment

by:strung
ID: 39184848
TRY THIS FIRST:

Go to the VIEW menu and make sure "Enable Naviation Pane" is checked.
0
 

Author Closing Comment

by:columbiaG
ID: 39184954
using your suggestions i also found out i had an office update that had hung, was running 14.2 and 14.4 now, just so happened the log shows an update being attempted the same day it started causing issues, thanks for the help
0

Featured Post

On Demand Webinar - Networking for the Cloud Era

This webinar discusses:
-Common barriers companies experience when moving to the cloud
-How SD-WAN changes the way we look at networks
-Best practices customers should employ moving forward with cloud migration
-What happens behind the scenes of SteelConnect’s one-click button

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Today, still in the boom of Apple, PC's and products, nearly 50% of the computer users use Windows as graphical operating systems. If you are among those users who love windows, but are grappling to keep the system's hard drive optimized, then you s…
This article descibes how to create a connection between Excel and SAP and how to move data from Excel to SAP or the other way around.
The viewer will learn how to simulate a series of sales calls dependent on a single skill level and learn how to simulate a series of sales calls dependent on two skill levels. Simulating Independent Sales Calls: Enter .75 into cell C2 – “skill leve…
Polish reports in Access so they look terrific. Take yourself to another level. Equations, Back Color, Alternate Back Color. Write easy VBA Code. Tighten space to use less pages. Launch report from a menu, considering criteria only when it is filled…

752 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question