Exchange 2010 WebApp configuration

I have configured HUB,CAS& MB role and IIS 7 for OWA on Exch2010 server with trusted certificate and published thru Forefront TMG2010  

Internal OWA is working fine. But it prompts an error message "403-Forbidden: Access is denied, you do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied"
psanjoySystem AdministratorAsked:
Who is Participating?
psanjoyConnect With a Mentor System AdministratorAuthor Commented:
Now it shows " your request could not be completed becz no server with the correct security settings was not found to handle the request."
Haresh NikumbhSr. Tech leadCommented:
What URL you are trying to access?
psanjoySystem AdministratorAuthor Commented:

and is our MX record
Free tool for managing users' photos in Office 365

Easily upload multiple users’ photos to Office 365. Manage them with an intuitive GUI and use handy built-in cropping and resizing options. Link photos with users based on Azure AD attributes. Free tool!

psanjoySystem AdministratorAuthor Commented:
It was the problem with the certificate installation. It has been resolved by reinstalling the proper cert from Digicert.

Now the home page of opening but credentials does not accept. can u help me to resolve..?
psanjoySystem AdministratorAuthor Commented:
issue has been resolved by changing the security settings and reissuing the certificate.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.